Alma, sajt, csíra? Hidd el kellemesen fogsz csalódni.

búzacsíra.JPG

A csírákat gyümölcsökkel keverve is lehet tálalni, erre itt egy príma recept.

Hozzávalók:

30 g márványsajt

50 g ricotta

2-3 evőkanál tejföl, só, bors

2 db alma

búzacsíra amennyi jólesik

Az almát megmossuk, félbevágjuk, magházukat eltáolítjuk.

A márványsajtot villával összetörjük alaposa, majd a ricottát, tejfölt hozzáadva krémesre keverjük, sóval, borssal ízesítjük. A krémes masszát az almára halmozzuk, és megszórjuk a búzacsírával.

Tálalás előtt behűtjük és pirítóssal tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsinalam.blog.hu/api/trackback/id/tr825049742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása