Ropogós , fűszeres, sajtos cipó

A következő recepthez szükséged lesz egy fél kilós cipóra.

A ropogós cipót irdald be előbb hosszában, majd keresztbe, tulajdonképpen felkockázod, de úgy hogy ne vágd el a szeleteket csak az aljától fél centire, mintha a kacsát irdalnál.

Olíva olajban keverj el fűszereket, ételízesítőt, színes tört borsot, apróra vágott petrezselymet.

Ebből az olajos keverékből minden egyes kocka közé tegyél. Fogj egy mozzarellát, és csíkozd fel, majd reszelj le sima és füstölt sajtot . Szintén tegyél a szeletek közé a sajtokból. Kend meg a kenyér tetejét is a fűszeres olajjal, és tedd tepsire, majd a sütőbe. 200 fokon süsd 10 percet, amíg a sajt megolvad, és a kenyér összes zugába belefolyik keveredve a fűszeres olajjal.

 

A ropogós cipót tálald egy tányéron , tedd az asztal közepére.

Aztán készülj fel, mert ha nem leszel elég gyors, akkor neked nem marad.

Remélem felcsigáztam az érdeklődéseteket, és legközelebb egy bulin ezt készítitek a vendégeknek.

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsinalam.blog.hu/api/trackback/id/tr275044987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása