Amikor frissen készítek, nyulat, csirkét vagy kacsát a máját mindig különkészítem el, és még melegen, a konyhapult mellett kapkodjuk be a családtagokkal.

nyúlmáj.JPG

Hozzávalók: 

máj, fűszervaj, szeletel francia kenyér, só

A fűszervajat a tepsibe kiolvasztjuk, ha forró beletesszük a kenyérszeleteket és megpirítjuk. 

Ha kész ugyanebbe a fűszeres zsiradékban pirítjuk meg a májat is (ha marad otthon sült zsír, akkor abból is tegyünk az edénybe). Megpirítjuk, de ne süssük túl mert kemény lesz, pár perc alatt elkészül. Sózzuk és felszeletelve pirítóson tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsinalam.blog.hu/api/trackback/id/tr385048790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása