Most jött el a húsevők ideje, hogy a csíra ne csak a zöldségekről és a gyümölcsökről szóljon, hiszen a húsokat ugyanolyan lelkesedéssel egészíti ki.

 pórécsíra.JPG

A póréhagyma csíra nem csak egészsége, de finom is.

Természetes antibiotikum. Tisztítja a véráramot, májat. Egyesíti a hagyma és a fokhagyma élettani hatásait. Emésztőszervekre jótékony hatású.

Hozzávalók:

1 nagyobb friss kacsamáj

 2 jonatán alma

1 doboz póréhagyma csíra

kevés liszt

olaj a sütéshez

A májat és az almákat vágd szeletekre, kb. félcentisekre. Fűszeres olíva olajon hirtelen süsd ki.

A májat sütés után sózd meg és halmozd  egy tányérra úgy, hogy minden almaszelet közé egy máj szeletet tegyél.

A tetejére tedd a póréhagymacsírát mint egy kis kupacot.

Köretnek adj burgonyapürét. 

Fogyasszunk tehát minél több csírát. A pici magból hatalmas erő tör elő, maga az élet, és tartalmazza az összes olyan alkotó elemet, amelyekre a szervezetünknek folyamatosan szüksége van. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsinalam.blog.hu/api/trackback/id/tr1005049764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása